CARTE DE OASPETI

Parere
codul de la figura
Reload Image


Hozzászólások

Pál Veronika
2015-10-25


Tisztelt Nelson étterem! Köszönetünket fejezzük ki a mai felejthetetlen ebédért amit Önöknél költöttünk el. Ritka a mai rohanó világban találni egy ennyire gyönyörű, nyugalmas szigetet ahol az ételek minősége messze felülmúlja az árakat, ahol udvarias, kedves, odafigyelő kiszolgálással talákozhat az ember. Nem utolsó sorban megoldották hóbortos kéréseimet is - figyelve ezzel a vendég megelégedettségére. További sikeres éveket kívánunk és lehetőségeink szerint újból ellátogatunk Önökhöz. Köszönettel, Pál Veronika & Dervadelin Gergely

Kovács Jenő

Szuper hely, nagyon finomak az ételek és a desszertek, nagyon jól éreztük magunkat.

Csató Judit

Kedves Nelson, eddig kedveltem az éttermüket, mert jó a kaja, figyelmes a kiszolgálás. Idõnként a mozgásában korlátozott édesanyámat szoktam idehozni. Nagyon jó, hogy a parkolóból akadálymentesen meg tudja közelíteni a fogyasztó teret. Azt azonban nehezményezem, hogy 13 órakor már nem tudtak menût felszolgálni. Remelem ez nem sokszor fordul elõ, de kellemetlenül érintett minket, ezért autózunk ki Debrecenbõl. Legközelebb meggondoljuk a dolgot! Üdvözlettel Csató Judit

Kiss Csilla

Rendeltem egy kukorica kombájn tortát a kisfiam 6. születésnapjára, és kaptam egy traktor szerûséget aminek az elejére helyeztek egy ,, kukorica adaptert,, vagy valami hasonlót!!! Most mit mondok a kisfiamnak és a vendég gyerekeknek. Milyen tortát kapnak?? Lehetett volna venni a fáradságot a készítõnek, hogy az internet világában, utána néz, ha már nem tudja. 6 éves gyerekekrõl beszélek!!! Õk tudják!!!

zoltan

szuper eterem , szuper kaja jol ereztuk nalatok magunkat legkozelebb is bejovunk egy vacsira udv .

Tóth Natália

Négy éjszakát töltöttünk el az augusztusi kánikulában, a Nelson hotelben. Mindennel megvoltunk elégedve, a klíma remekül ment, tiszták szépek és csendesek voltak a szobák, a személyzet kedves és készséges volt. Örömmel ajánlom a szállást mindenkinek. Köszönjük.

Zsiray Tibor

Minden elismerésem a vezetõségnek és a ragyogó gárdának akik a vendégért vannak.Gyönyörû környezetben és kifogástalan figyelmes kiszolgálásban volt részünk december elsején az érettségi találkozónkon.A vacsora is kifogástalan volt és kiadós.Mindent köszön az öregedõ 4.c ott levõ csapata. Tisztelettel Zsiray Tibor

Zsiray Tibor

Nagyon tetszik a volt Bástya presszó honlapja igazán profi a jövõ héten ebbe a gyönyörûen átalakított szuper helyre megyünk azért,hogy jól érezzük magunkat a negyven éves érettségi találkozónkon. Elõre is köszönöm az 1972*-be érettségizett osztálytársaim nevében is.Hajrá 4-c.

Pisti

Több éve rendelek tortát a Nelsonból. A kívánságaimnak és egyedi igényeimnek maximális megfelelõ és minõségû tortakreációkkal örvendeztetik meg kisfiamat.Telefonos egyeztetés alapján is rugalmasak, segítõkészek. Köszönöm Szépen ( lego 7-s torta rendelõ)

T. Gábor

Nem mind arany ami fénylik! Többszöri kérés ellenére sem kapcsolták be a klímát, pedig nagyon jó lett volna. A parkolója pedig bevásárlókocsiknak megfelel, autóknak eléggé szûkös. Ezt a kettõt nem számítva szép hely, és összességében jó emlékeim vannak róla.

Szép József

Csoda szép hely. Szimpatikus és kedves pincérek, szépséges pultos lányok. Rendes, segítõkész vezetés. Kell ennél több ? Kell, és van is, ugyanis a szakácsok olyan finomságokkal kápráztatnak el, hogy gyomor nem marad üresen s mellette a torok sem marad szárazon.Mindenkinek ajánlom a helyet, nem fog csalódni senki aki jól akarja érezni magát.

Halász Istvánné

Kifinomult stílus, meghitt hangulat, maximális udvariasság fogadja a Nelsonba betérõket. A legnagyobb elismerésem mindenkinek a vendégbarát ellátásért, a kulturált környezetért. Ha valaki igényes környezetben szeretne feltöltõdni, itt lehetõsége van rá. Kívánok eredményes, szép vendéglátó éveket.

A.Bernadette

Csodaszép szoba, rendkívül szívélyes kiszolgálás, amit itt tapasztaltunk és kaptunk. Ezt a Hotelt mindenkinek ajánlom. A dolgozók kivétel nélkül nagyon kedvesek, udvariasak és segítõkészek, mosolygósak. Nagyon kellemes volt a szálloda minden szempontból. Kiemelném, hogy a svédasztalos reggeli nagyon bõséges választékot kínál. Köszönjük a színvonalas vendéglátást, a kedves fogadtatást,a finom ételeket, külön dicséret a szakácsnak :) . Itt nyugalmat és pihenést találhat a Vendég. Igazi kikapcsolódás volt ez a 2 nap .További sikeres éveket és élményekben gazdag vendéglátást kívánunk. Tisztelettel: A.Bernadette (Erdély – Székelyföld) 2011-08-13

Rengh Erika

Tegnapkésõ délután ismét Önöknél jártunk, az ott elfogyasztott steakek kiválóak voltak. Tavasszal mikor Hajdúszoboszlón pihentünk pár napot édesanyám is velünk volt, kétszer is jártunk ott, neki a Nelson leves volt a favorit. Gondoltuk meglepjük és elvitelre kértünk tegnap 2 adagot. Egyrészt a két adag, jó ha másfél volt, de ma mikor érdeklõdtem, hogy milyen volt, közölte, ízre finom, de kb. 3 szem hús volt a levesben, hát nem ezt vártam, nem ilyen volt a színvonal.

J. Péter

Aki Hajdúszoboszlóra készül, annak melegen ajánlom! A belsõ kialakítás minõsége, és stílusa nagyon el lett találva. Az étterem szintén iszonyat jó, ilyen jót nem sok helyen ettem eddig. A szobák nagyon szépek, tiszták, nagyon szép szõnyeg, bútorok fogadják a vendéget. Kártyás zárak, LCD tv, wifi, jacuzzi, fasza étterem. Ami pedig végképp meglepetés volt, hogy a szobábban egy kisebb paksaméta fogadott, sok-sok információval, mint például étlap, kis térkép, a tv csatornakiosztása, a fürdõ árai, és más jó-tudni-infók.Látszik, hogy valaki nagyon odafigyelt a részletekre! Biztos jövünk még ide!

SZ.LÁSZLÓ

Gyönyörû felújított épület csodás belsõvel,tiszta szobákkal,gyors udvarias kiszolgálás.Nagyon finom ételek,sütemények nem csak a külsõre adnak de az árak is jók.Én is csak azt tudom mondani mint a többiek aki a fél panziót választja az készüljön fel pár kilót felszed.További sok sikert kívánok az ott dolgozoknak és üzemeltetõnek.2011.03.17

bogádiné velkey katalin

Tisztelt cukrászat vezetõ! Hajdúszoboszlón a sógoroméknál ettem csodálatos finom tortát aminek a neve Nelson-torta. Azóta kutatom a receptet de nem találom.Nagyon örülnék ha elküldenék nekem mert Hústvétra azt szeretném megsütni. Én egyébként Cegléden lakom. Tisztelettel: Bogádiné Velkey Katalin

Kiss István

Nagyon jó a konyha!!!

Miron Diána

Finomak a sütik, fõleg a nelson szelet!

Szabó Ferenc

Fenomenális! Szuper a kaja, frankó a kiszolgálás , a belsõ design pedig egyszerûen lenyûgözõ! Sok sikert a továbbiakban!

Tóháti László

Nagyon szuper a hely, finomak az ételek! Csak ajánlani tudom.