CARTE DE OASPETI

Parere




codul de la figura
Reload Image


Hozzászólások

Udvari Zsolt

Különleges hangulat, kiváló fogások és gyors, udvarias kiszolgálás párosult mai vacsoránkon a Nelson étteremben. 3 napra érkeztünk Szoboszlóra, de feltétlenül el akartunk jönni ide, mivel sokan ajánlották és nem csalódtunk. Köszönjük, még visszatérünk!!! Bogi és Zsolti

B.-né Kata

A múlt héten töltöttünk el a férjemmel 3 napot a szállodában és nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A szoba tisztaságával, a kiszolgálással, a felszolgálók gyorsaságával és segítõkészségével. No, és nem utolsó sorban az ételek mennyiségével és minõségével. Csak az idõjárás lehetett volna kegyesebb hozzánk. Ha tehetjük, még visszatérünk egyszer.

Török Ildiko

Pizitiv:Minden csodas, az epület gyönyörü es a kiszolgalas/vendeglatas is atlagon felüli Negativ:A Vezetöseg tanulhatna nemi modort ha mar azt megkövetelik a dolgozoktol! Tipikus!

Kiss Botond

Oh MY GOOOD! Awesome

Flachner József

Köszönjük a személyzetnek azt a két tökéletes napot amit eltölthettünk a Nelsonban! Figyelmes kiszolgálás, tökéletes tisztaság és nagyon finom ételek! Visszajövünk!

Tóth Natália

Négy éjszakát töltöttünk el az augusztusi kánikulában, a Nelson hotelben. Mindennel megvoltunk elégedve, a klíma remekül ment, tiszták szépek és csendesek voltak a szobák, a személyzet kedves és készséges volt. Örömmel ajánlom a szállást mindenkinek. Köszönjük.

Fritz Tünde

Köszönjük szépen a vendéglátást, a mindent kielégítõ kiszolgálást, a finom ételeket és a csodaszép, friss,finom tortát. Az épületegyüttes belsõ kialakítása is nagyon szép, jó hangulatú. Ismerõseinknek meleg szívvel ajánljuk! Mindenkinek további jó "sok" munkát kívánunk.

Borbély Karolina

Pozitívumok: szobában tökéletes tisztaság, az étterem kiváló, a cukrászda személyzete és a recepción dolgozók nagyon kedvesek, segítõkészek. Negatívumok: minden éjjel 22:30-23:00 körül borzasztó dübörgés, zörgés, csattogás ébresztett minket (ami elég zavaró volt - reggel ugyanez 07:00-tól), bár lehet hogy ez csak a 3-as szobát érinti, mivel mellettünk valamiféle raktárszerûség lehetett...! Kétszer állt le a klíma ottlétünk alatt (kb.35-38°C a kinti levegõ hõmérséklete), de mindkét alkalommal kérésünkre azonnal orvosolták!!! Az ágy nekünk túlontúl kemény volt. Nem tudtunk igazán jól aludni. Összességében ezeket leszámítva remekül sikerült a nyaralásunk. Köszönjük!

R. Diána

Gyönyörû szálloda, kifogástalan kiszolgálás és finomabbnál finomabb ételek. A személyzet kedves és segítõkész, minden kívánságunkat pillanatok alatt teljesítették! Mindenkinek bátran ajánljuk. Még visszatérünk!

G. Ádám

Gyönyörû jól fel szerelt szobák, isteni étterem és cukrázda! Biztos visszatérek még! Köszönöm szépen!

T. Gábor

Nem mind arany ami fénylik! Többszöri kérés ellenére sem kapcsolták be a klímát, pedig nagyon jó lett volna. A parkolója pedig bevásárlókocsiknak megfelel, autóknak eléggé szûkös. Ezt a kettõt nem számítva szép hely, és összességében jó emlékeim vannak róla.

Halász Istvánné

Kifinomult stílus, meghitt hangulat, maximális udvariasság fogadja a Nelsonba betérõket. A legnagyobb elismerésem mindenkinek a vendégbarát ellátásért, a kulturált környezetért. Ha valaki igényes környezetben szeretne feltöltõdni, itt lehetõsége van rá. Kívánok eredményes, szép vendéglátó éveket.

A.Bernadette

Csodaszép szoba, rendkívül szívélyes kiszolgálás, amit itt tapasztaltunk és kaptunk. Ezt a Hotelt mindenkinek ajánlom. A dolgozók kivétel nélkül nagyon kedvesek, udvariasak és segítõkészek, mosolygósak. Nagyon kellemes volt a szálloda minden szempontból. Kiemelném, hogy a svédasztalos reggeli nagyon bõséges választékot kínál. Köszönjük a színvonalas vendéglátást, a kedves fogadtatást,a finom ételeket, külön dicséret a szakácsnak :) . Itt nyugalmat és pihenést találhat a Vendég. Igazi kikapcsolódás volt ez a 2 nap .További sikeres éveket és élményekben gazdag vendéglátást kívánunk. Tisztelettel: A.Bernadette (Erdély – Székelyföld) 2011-08-13

J. Péter

Aki Hajdúszoboszlóra készül, annak melegen ajánlom! A belsõ kialakítás minõsége, és stílusa nagyon el lett találva. Az étterem szintén iszonyat jó, ilyen jót nem sok helyen ettem eddig. A szobák nagyon szépek, tiszták, nagyon szép szõnyeg, bútorok fogadják a vendéget. Kártyás zárak, LCD tv, wifi, jacuzzi, fasza étterem. Ami pedig végképp meglepetés volt, hogy a szobábban egy kisebb paksaméta fogadott, sok-sok információval, mint például étlap, kis térkép, a tv csatornakiosztása, a fürdõ árai, és más jó-tudni-infók.Látszik, hogy valaki nagyon odafigyelt a részletekre! Biztos jövünk még ide!

SZ.LÁSZLÓ

Gyönyörû felújított épület csodás belsõvel,tiszta szobákkal,gyors udvarias kiszolgálás.Nagyon finom ételek,sütemények nem csak a külsõre adnak de az árak is jók.Én is csak azt tudom mondani mint a többiek aki a fél panziót választja az készüljön fel pár kilót felszed.További sok sikert kívánok az ott dolgozoknak és üzemeltetõnek.2011.03.17

Legindi Zsolt

Nagyon szép lett a Nelson Hotel! Remélem egyszer még eljutok oda.

Széles I.

Néhány éve voltunk ott elõször, azóta amikor Hajdúszoboszlón járunk a Nelsonba el kell mennünk. Nagyon finomak az ételek, a sütemények és udvarias a kiszolgálás. Nem csak a külsõségekre adnak, nem csak az árakat emelik, hanem a vendég is fontos.(Legfrissebb tapasztalat is ez!) 2010.10.25.

Karácsonyiné

Nagyon elégedett voltam a kiszolgálással, a személyzet udvarias, készséges, a szoba príma, a konyha remek, a sütemények kiemelkedõek, a Pub jó hangulatú, az ár/érték arány pozitív, többet kaptam mint vártam. Gratulálok!

Dinkó Tamás

Sziasztok! Múlt héten szeméylesen ellátogattam a Nelsonba. Nagyon megtetszett, fogok még visszamenni ebben biztos vagyok.

Kovács Bálint

Tényleg klassz hely, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Bokros Levente

Tuti a hely!!!